Je eigen koers kiezen in woelige tijden; eigenlijk elke ondernemer kent die uitdaging. In het programma “Mijn Koers” van proeftuin de Krimpenwaard, werken melkveehouders in kleine groepen samen aan ieders persoonlijke koers. In dit filmpje, vertellen deelnemers zelf wat ‘mijn koers’ hen brengt.  

Het programma
Door met een open blik te kijken naar zichzelf, naar hun omgeving en hun eigen bedrijf, bepaalt ieder zijn/haar doel. En doel dat moet passen als een een maatpak. De deelnemers bepalen wat ze moeten ontwikkelen en behouden om hun doel te realiseren. Ook kiezen ze wie ze daarbij betrekken. Het resultaat is een concrete koerskaart. Een kaart die helpt om koers te houden in tijden van snelle veranderingen.  

de vormgevers
Als een van de begeleiders, geef ik het traject mee inhoud en vorm. Ik doe dat samen met Teus Verhoeff en Barend Meerkerk van PPP-agro, Rene Schepers (Schepers Adviseurs), Els van Westrienen (Whatels) en Bert Philipsen (Wageningen Livestock Research). Mijn koers  is een project van de Proeftuin Trots op de Krimpenerwaard.

Ook iets voor jou?
Ook geïnteresseerd in het kiezen van je eigen koers? Stuur mij of een van de bovengenoemden even een berichtje.